Tattoo - Tatuazh

Tatuazh (Tattoo) është një formë e modifikimit të trupit që bëhet duke futur bojë, ngjyra dhe/ose pigmente, të pashlyeshme ose të përkohshme, në shtresën dermis të lëkurës për të formuar një dizajn.